Ett ljus i mörkret..

Har egentligen ingenting att skriva om och det är väl kanske därför det har stått still hela dagen. Har gått med huvudvärk och den vill inte gå över, slocknade nästan till under filmen och jag är fortfarande grötig i huvudet. Det är som gjort för att jag ska kugga på tentan som jag hade planerat att plugga till nu på jobbet. Jag har inte läst ett ord och kommer förmodligen inte klara av det heller med tanke på att jag har svårigheter att överhuvudtaget ens titta på tvn..

Får se vad som händer imorgon, det är ju skoterns dag och det skulle vara trevligt att fara runt och kika lite men jag vet inte hur mycket jag kommer hinna eftersom jag har lovat syster yster att hjälpa henne att baka till hennes födelsedags fika. På kvällen är det tänkt att vi ska laga middag och dricka lite gott. Tanken var väl också att vi skulle klä ut oss men jag har inte haft tid att leta någon maskerad dräkt och jag känner för tillfället inget begär av att sminka mig svart runt ögonen för att likna något som just klivit upp från graven.

Påtal om graven tänkte jag fara ner till graven ikväll då jag har slutat jobbet, har köpt två ljus som jag tänkte ställa hos mormor och morfar. Det var ett tag sedan jag var där nu och jag blir alltid lika känslomässigt berörd just vid allhelgona helgen eftersom det lyser vid nästan varje grav. Tidigare har jag även köpt med mig några extra ljus och tänt vid de gravar där folk verkar ha tappat intresset för att bry sig.. Det känns lite trevligare när alla gravar runt omkring också får lysa.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0