Just det!

Jag har för mig att jag glömde tala om för er alla att jag är rödhårig, igen. F hjälpte mig att färga det igårkväll och var duktig och gjorde även en massa slingor. Vi fick oss bägge ett gott skratt när hon äntligen var färdig, jag såg ut som en utomjording med silvriga tentaklar (eller hur det nu stavas) utspretandes från huvudet. Men, det blev ett riktigt bra resultat och jag längtar tills jag äntligen vet hur jag skulle vilja klippa mig så det framhävs ännu tydligare.

Sitter på jobbet nu och har just ätit min middag, slutar på cirka en halvtimme och då bär det iväg till F för vad jag skulle tippa på en film kväll. Får se om det händer något annat också men jag måste medge att den där "fettarkvällen" vi får ha en dag i veckan kändes väldigt lockande just idag!

Sedan vill jag avsluta med att säga hejdå till min andra fridavän som åker till Indien imorgon, eller tekniskt sett inte förrän på måndag, men hon åker till sthlm imorgon och jag kommer inte få se henne på fem veckor. Hur i tusan kommer det gå för mig här hemma i kalla sverige utan dig min kloke vän? Jag får se till att hitta någon annan jag kan ställa mina duma frågor till.. Vet dock inte om det finns så många som skulle kunna komma med så förståeliga svar som du. Nåja, jag hoppas du får det riktigt trevligt och att du kommer hem välbehållen! :)

Kram på er! / E


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0