Frågan är ju..

Trenden att bli medveten om sin kropp, att äta rätt och se till att kropp och själ mår bra, det är något jag inte riktigt har följt upp. Trots mina optimistiska promenader i regnet slutar det med en sårig hals och en massa hosta. Problemet i sig ligger i huruvida jag ska trotsa detta och gå ut ikväll? Det känns trots allt bättre än inatt då jag låg och svettades och hostade som aldrig förr.. Men frågan är bara hur jag kommer må imorgon? Jag har några timmar på mig att bestämma hur jag vill göra innan Jim står på parkeringen och ska hämta oss.

Tanken var förövrigt att jag egentligen skulle fara och intervjua pappa och Sofia till min uppsats idag, men det blev icket så. Träffade min förvirrade syster på Maxi där hon satt och tryckte i sig hamburgare med Jonas och hade inga planer i världen på att titta på klockan. Men vi valde att göra det imorgon istället, för bådas skull. Så det blir att ta pappa i samma sväng imorgon också då.





/ E



Kommentarer
hänniih

finns inget å fundera på ;) alkohol bedövar, det vet vi av erfarenhet ;p höhö. men det jag skulle säga var att din bild såg lite rolig ut. då jag tvärkollade såg det ut som en 'halo' på ditt huvud ;] halo haloooo... :D

2009-11-21 @ 16:45:23
URL: http://norman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0