Det smakar... beskt

Började dagen med att fara till syster yster för att fira henne och få smaka lite av det goda fika hon och mamma hade bakat kvällen innan. Sedan blev det att skynda sig hem för att packa kläder och diverse annat som behövs för en utekväll innan F hämtade upp mig för att sedan fara och hämta upp J innan vi begav oss mot Bygdeå. Sedan åt vi kanske den grymmaste middagen på länge, hör och häpna: Älgstek med ädelost sås! Det var så inåthelvete gott!

Efter mat och några glas cider så begav vi oss mot stan igen. Vi hamnade hos A där det blev bestämt att det blir en fjällen resa till nyår sålänge det finns några stugor kvar. Jag håller tummarna för det bara eftersom det inte är så länge kvar tills dess vilket innebär att det förmodligen inte finns så mycket att erbjuda. Men som sagt, jag håller tummarna!

Vi fick med oss J och J ut vilket var rätt otippat, men riktigt roligt! Grabbarna kom t.om frivilligt upp på dansgolvet vilket fick mig att tappa hakan än värre. Men som sagt, det var jätte trevligt. För att komma till den lite sämre biten av kvällen: Vissa killar tänker inte med mer än sitt lilla huvud. Jag är bara arg, besviken och ännu mer arg över hur man kan göra så mot en sårbar människa. Det övergår mitt förstånd!

Tur är väl att man mötte en främling på vägen hem som fick en på lite bättre humör. Tänka sig att en dialekt och en trevlig konversation kan få en på bättre humör. Fick även en helt otippat komplimang innan han försvann bakom husknuten.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0