Där förståndet tar slut..

Är fortfarande arg, trots att jag har fått ventilera av mig mer än en gång. Men då ämnet dyker upp på nytt om vart annat är det svårt att släppa och det gör mig bara ännu mer arg då jag vet att den enda man har attityd mot mig är mig, som i detta läge förtjänar det minst. Har sagt det säkert tusen gånger nu och då skämtar jag inte, men det övergår mitt förstånd hur en person utan fast anställning och en inkomst som innefattar ett studiebidrag och lite extrajobb (om jag har tur), ska få stå för en summa pengar som heltids anställda personer inte har råd att betala. Jag får det inte att gå ihop?

För att övergå till ett helt annat ämne nu så vill jag tacka er som har hjälpt mig med tips till min B-uppsats och även om jag inte har valt något av dessa ämnen så har det varit intressanta föremål att i framtiden observera och forska om. Jag har planerat att skriva om vad som händer vid ett tvångsomhändertagande, ett såkallat LVU, av barn och vilket stöd det finns i dessa situationer för både barnet ifråga men också för den inblandade familjen. Det känns som ett väldigt aktuellt och personligt ämne vilket gör att jag förmodligen kommer kunna komma ned på ett djupare plan med arbetet. Jag hoppas och tror att det kommer sluta bra!

Nu ska jag läsa en artikel och sedan har jag valt att ta en sovmorgon imorgon och skippa föreläsnings seminariet på morgonen. Jag behöver sova ut, det var ett tag sedan jag gjorde det sist.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0