Bakpassion

Måste bara göra reklam för kanske sveriges absolut godaste blogg, bokstavligt! bakpassion.blogg.se, kvinnan fascinerar mer än ni anar. Hon lägger inte bara ut recept, utan även bilder som får munnen att vattnas av sötsug. Nästa kalas ska jag garanterat göra ett besök för lite inspiration, även om det förmodligen inte kommer bli i närheten lika bra som hennes bakverk!

Med det sagt vill jag även flagga för våran underbara hemtenta skrivningen som jag, Anna och Frida försökte oss på idag. Vi kom en bit, men bäst gick det då de andra två som inte skulle köra bil hem fick i sig en liten tuting. Vilken fruktansvärd metod tänker ni, men icket säger jag, det fungerade nog bäst av alla knep vi har testat. Vi fick både mest gjort och sagt så nu är vi en bit påväg! Vilken bra reklam jag gör för framtida socionomer.. ;)

Nu ska jag ut och hänga tvätt, hare gott allesammans!




Är osäker på om det blev rätt låt eftersom jag själv inte kan lyssna på den men oavsett om det blev rätt eller fel så är det förmodligen lika bra som den jag ville dela med mig av. Njut!


Kommentarer
johanna

ja imorrn blir bra, jag är ledig. ska däremot fixa massa saker på dagen. har myccche att berätta.. men det blir kanon. hör av dig då du landat hemma då :)

2009-02-26 @ 00:26:37
URL: http://norman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0