Det pirrar i magen

Det har varit mycket nu ett tag, och kommer nog vara så framöver också men jag ska inte klaga. Vill börja med att säga att jag och Johannas utgång igårkväll blev mer än lyckad, det var faktiskt länge sedan jag har skrattat så gott. Vi började även bägge två att fundera över hur en människa kan påverka sin omgivningen så oerhört mycket, det är ganska lustigt faktiskt..

Var hos min kära mor igår också som fyllde år, 50 år gammal. Tycker nästan synd om mina stackars föräldrar som hela tiden måste smälta att de faktiskt börjar bli gamla, inte konstigt att de har ångest då deras äldsta dotter får springa på bolaget.. Nej, nu ska jag inte vara elak.. Mamma har tagit det med ro, och jag säger som jag sa till pappa, man är inte äldre än man känner sig!

Nu har jag tvättat och packat inför morgondagen och sitter hos Johanna. Vi måste dock fara hem till mig en sväng till då jag glömde det absolut viktigaste, skoternyckeln. Jag vet, det är bara jag som lyckas.. Men men, vi har ändock inte så mycket annat för oss så det gör ingenting. Det ska bli så skönt att komma bort, även om det hade fått frysa på lite nu då det mestadels är slask.. Oavsett så kommer jag garanterat ha trevligt, för det har jag alltid i Normans/Grubbströms sällskap. På något konstigt sätt är det de nog lite av en tredje familj åt mig, och att ha en sådan tackar man väl aldrig nej till? Jag trivs och kan vara mig själv, samma sak i omvänd ordning, resten av familjen kan faktiskt också vara sig själv. Nåja, innan jag går djupare in på hur vi är oss själva så tänker jag avsluta mitt inlägg med att säga: Ha en riktigt skön påsk så hörs vi igen på en vecka! =)


Kommentarer
johanna

och nu får du ju faktiskt följa med till turkiet utan problem också! ;D wiiiehoiii, vi kommer ha så snuskigt jävla kul! ;D

2009-04-09 @ 21:28:48
URL: http://norman.blogg.se/
farrix

Nu får du ju fan uppdatera lite bättre

2009-04-12 @ 20:10:49
URL: http://farrix.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0