Tisdag

Var på arbetsintervju idag, vi får väl se hur det går. Var för nervös för att egentligen få orden att komma ut i rätt meningar, men jag tror det gick ganska bra ändå. Han var nöjd med den bild jag gav honom om mig själv, och mer än så kan jag inte göra. Är det inte mig han söker får jag fortsätta leta! Det är inget jag behöver gräva ner mig över direkt. Men jag håller förstås tummarna för att jag är rätt person!

Utöver intervjun så har jag sovit bort nästan två timmar av min dyrbara tid idag. Varför?! Jag förstår inte varför jag är så fruktansvärt trött hela tiden! Det svider i ögonen och det vattnas konstant. Folk frågar dagligen om jag är ledsen så fort dem ser mig. Detta är inte roligt längre. Jag får nästan ingenting vettigt gjort, och jag har ingen ork att ta tag i saker som behöver göras praktiskt. Jag halvsover vart jag än är, om det så är vid matbordet som i soffan. Jag hoppas detta kommer gå över snart, för jag vet inte om jag orkar gå som en zoombie fler dagar nu. Jag har en massa saker jag måste läsa, men det vet väl alla att det är omöjligt att läsa en bok då man knappt kan hålla ögonlocken uppe?

Sedan har jag fått fruktansvärt ont i halsen, och jag tror det har med min lunch att göra. Det är inte förkylnings ont, för det vet jag vad det innebär. Nu känns det snarare som att det är något som blockerar min strupe, och jag kan knappt svälja längre. Jag hoppas ju till gudarna att jag överlever natten med tanke på att jag brukar bli täppt i näsan på nätterna också. Utan varken näsa eller hals, hur i tusan ska jag då kunna andas?

Hade ett givande samtal med en god vän idag också. Vi kom fram till hur otroligt viktiga vi är för varandra, och jag personligen anser att vi är för lika varandra för att sluta umgås. Det är ingenting som egentigen kom på tal, och det skulle nog hända. Men det märks att vi har samma mål och värderingar, och att hon har mycket kloka saker att säga. Och kloka ord blir man aldrig trött av att höra. "Det är de små sakerna som gör det stora hela". Jag kan inte hålla med mer om det! Det är små saker som gör dagen sådär extra bra!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0